Koli ile Taşınma

Koli ile Taşınma

Eylül ayı yaklaşıyor. İnsanlar yavaş yavaş tatilden dönmeye başladılar. Tatil süreci sona erdi açıkçası. İnsanların bu hali yeni planları da beraberinde getirmeye başladı. Taşınma, başka yere nakil, başka şehire okumak için gitme gibi bir sürü sebepten dolayı ev taşıma ihtiyacı, buna bağlı olarak koli ihtiyacı artmış durumda.

Evden Eve Taşınmada Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Eylül ayı ile birlikte okulların başlaması, atamaların olması, Üniversiteye kayıt sonucu yeni şehre yeni yüzlerin gelmesi, insanların taşınma telaşını başlatmış durumda. Koli ve taşıma kolisi ile taşınma insanlar için cazip bir hal almış durumda. Ancak insanlar bunu nasıl yapacaklarını düşünmeden edemiyorlar.

İnsanlar taşınırken ya kendi imkânları ile taşınıyorlar ya da profesyonel destek alıyorlar. Kendi imkânları ile taşınırken bazı sıkıntılarda beraberinde geliyor. Çünkü profesyonel destek alınmadığı zaman sorun teşkil ediyor. Kırılma, bozulma, dökülme gibi bir sürü sorun karşımıza çıkabilir. Bu sorunları kısaca şöyle sıralayabiliriz.

Bunlar;

  • Kırılma riski olan ürünlerin taşınmasında oluşan sıkıntılar,
  • Kolilerin standartların dışında olması,
  • Koyduğunuz ürünlerin dış darbelere maruz kalması ve bundan dolayı zarar görmesi,
  • İstifleme yaparken eğik, bozuk kolilerin düzenlenmesinde sorun olması,
  • Ağır kaldırma sonucu meydana gelen ağrı-yaralanma durumları,
  • Eşyaya ve taşınılan eve zarar verme durumları olabiliyor,
  • Aşırı yorgunluk sonucu sonradan iş görememe durumunda meydana gelecek kayıplar,
  • Bulacağınız nakliye aracının hem acele acele taşınma yapmak istemesi ve piyasayı bilmediğiniz için fazla ücret ödemeniz de ayrıca bir olumsuzluk olarak yansımaktadır.

 

Bunların hepsini yan yana getirince profesyonel taşınma hizmeti almak daha mantıklı hale geliyor.

Taşımacılık yapanların kullandığı Koli ve Taşıma kolileri tam olarak taşınma işlemi için üretilmiştir. Normal kolilerden farklı olan bu kolilerle taşınma daha kolay olmaktadır. Sağlam, kaliteli ve uygun bir yapıya sahip olan bu koliler ile eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınırken, sizde bu anın zevkini çıkarırsınız.

Çünkü özenli bir şekilde koli ile paketlenmiş eşyaların, kırılma, bozulma, deforme olma riski azalır. Kaliteden vereceğiniz ödün yukarda saydığımız sorunları önünüze getirecektir. Böylece yağmurdan kaçarken doluya tutulabilirsiniz. Bu yüzden kaliteli malzemeler kullanarak, işi ehline vermeniz daha uygun olacaktır. Buda sizin için daha iyi sonuç demektir.

Düşünün ki masraf olmasın diye sağdan soldan bulduğunuz Koli’ler ile yapacağınız taşınmada ki  bir hatanız yüzünden oluşacak bir arıza veya eşya kırılması, taşıma işini yaptıracağınız kişilere ödeyeceğiniz paradan daha yüksek olabilir.

Buda maliyetin artması demektir ki, hiç kimse böyle bir şeyi istememektedir. Koli taşıma için en önemli aparatlardan birisidir. Taşımaya uygun olmayan ve kaliteli olmayan koliler ile yapacağınız taşıma size daha çok iş açabilir.

O yüzden siz siz olun taşıma koli’si seçerken kaliteli ve taşınmaya uygun kalınlıkta koliler olmasına dikkat edin.

Timurambalaj.com koli imalatı yapıyor mu?

Timur Ambalaj kurulduğu tarihten beri koli imalatı, baskılı koli, baskısız koli ve tekstil kolisi üretimi yapmaktadır. Bu konuda üretici konumunda olup, yaptığı işin önemini bilmekte ve ona göre kalitesinden ödün vermemektedir. Sizin ürünleriniz bizler içinde önem taşımaktadır. Çünkü sizin etrafınıza referans olarak bizleri tavsiye etmeniz bizim için önemlidir. Çünkü tamamen müşteri odaklı hatta Müşteri Memnuniyeti Odaklı olarak çalışmaktayız.

 

Koli imalatı Nasıl Yapılır?

Koli imalatı yapılırken işine dikkatli davranmak ve özenli olmak önemlidir. Daha önceki yazımızda Koli İmalatı süreçlerini detaylı olarak anlatmıştık. O yazımıza Bu Linkten ulaşabilir ve sürecin nasıl yapıldığını takip edebilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz İletişim