Koli ile Ev Taşıyalım

Koli ile Ev Taşıyalım

Koli ile ev taşımak istediğimizde başvuracağımız yerler bakkallar, marketler olmuştur. Ancak bunlara artık ihtiyacınız yok. Klavye yâda telefon ile bu işleri çok rahat halledebilirsiniz.

Taşınırken Koli Gerekli mi?

                Hayatımız artık eskisi gibi değil. İnternet hayatımızda bir çok şeyi kolaylaştırdı. Web üzerinden her türlü bilgiye ve hizmete ulaşmak mümkün. Yemekler internetten sipariş veriliyor, memleketinize gideceksiniz bilet internetten alınıyor, evlenirken bile adaylar internetten tanışıp, internetten düğünün canlı yayınını yapabiliyorlar.

                Bu kadar kolaylık varken bakkal bakkal, market market dolaşıp aramanın da gereksiz olduğunu düşünüyoruz. İnternet üzerinden koli siparişi verip, www.timurambalaj.com  üzerinden siparişini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece sizin için değerli olan eşyalarınızın kırılması, ezilmesi veya hasar görmesi engellenmiş olur.

                Sadece ev veya iş yeri taşımak için değil Tekstil, baskılı, baskısız da koli imalatı ile yapılan işlemlerden birisidir. Çünkü yurt dışına ihracat yapacaksanız en güvenilir ve pratik yöntem ile bu işlemi halletmek olacaktır.

Koli imalatında Nelere Dikkat Ediliyor?

                Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ihtiyaçların tespit edilerek ona göre üretim yapılmasıdır. Ölçüler ona göre belirlenip imalat aşamasına geçilmektedir. Yine kullanılan malzemenin kalitesi de önemlidir çünkü imal edilen malzemenin kişilerin taşınırken veya ürün sevkiyatı yaparken kullanılamaz hale gelmesi, içindeki eşyanın da zarar görmesine sebep olabilir. Bu yüzden kaliteli malzemeden imalat yapılması önemlidir.

Sipariş Nasıl Verilmektedir?

İhtiyacınız olan ürünü tespit ettikten sonra sitemizi ziyaret ederek ürünlerin bilgilerini kontrol etmeniz önemlidir. Çünkü yapılacak yanlış siparişte sürecin uzun olmasına neden olmaktadır. Bundan sonra ise telefon veya whatsapp üzerinden ulaşarak gerekli bilgiyi alabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.

Bizimle İletişime Geçebilirsiniz İletişim